aDogDream.dk

Udstyr og legetøj til hund, kat og hest

produktaDogDream.dk startede i 2007, og indeholder det som hver hundeejere og katteperson kan tænkes have brug for til deres elskede lille kæledyr.
2013 overtog BJB Group driften af forretningen, og startede med at lave en helt ny design og opsætning af onlineshoppen. Med et responsivt design blev det lettere at tilgå hjemmesiden via mobiltelefoner, eller smartphones, som gennem åren blevet alt mere populære at bruge for at surfe rundt på Internet og bestil på.
En så stor forandring tager lang tid og mange timer for at få alle detaljer på plads, men resultatet giver tydelig bevis for at det var vel vært tiden der blev brugt på projektet.

Forretningen er i stændig udvikling, og nye tiltag kommer i tagt med at både leverandører og kunder kommer med nye ønsker og forslag, og det gælder at aldrig blive tilfreds uden stændig finde på nye løsninger og metoder at kom ud i kontakt med vores kunder på.
Når forretningen og salget er i stigende grad, giver det en mulighed til forhandlinger med vores leverandører og med Post Danmark om at give os bedre priser, hvilket selvfølgelig kommer vores kunder til godo i form af bedre priser og bedre produkter.

adogdreamBesøg butikken online