Oversætter tekst og dokument til svensk

Er du også træt af Google Translate?

BJB Translate tilbyder 100% personlig oversættelse af flere sprog.
Alt lavet hurtigt og korrekt, og med en personlig touch.
Det garanterer et korrekt og godt resultat, som både vi og ni bliver tilfreds med!

BJB Translate arbejder primær med focus på Sverige, og materiale til/fra svensk tekst.
Vi har også meget erfaring med oversættelse til/fra både engelsk og dansk.

Vi har erfaring med oversættelse af mange forskellige opgaver:

checkmark   Manualer
checkmark   Kataloger
checkmark   Tekniske dokumenter
checkmark   Produktbeskrivelser til elektronik, hvidevarer og legetøj
checkmark   Oversættelse af hjemmesider og hele webshops, med både produktbeskrivelse og dokumenter til handelsbetingelser og til kundeservice
checkmark   Oversættelse af hjemmesider samt webshops online fra backend

bjb translate office 2

Oversætter til svensk

Vores oversætter arbejder med tekster og dokument på de fleste nordiske sprog. For at vi kan garantere at sprog og ordvalg altid er det bedste og give vores kunder et korrekt
Som oversætter er det vigtig at have mulighed for at være fleksibel og derved ikke være låst til et sprog. Derved er der også mulighed for at tilbyde oversættelser til mange forskellige sprog og håndtere opgaver fra både internationelt og nationelt.
Der er flere muligheder der gør at vi kan tilbyde mange kunder de bedste ydelser. Vores oversætter er kvalificeret og dygtig til det hele og kan klare de fleste nordiske sprog.

bjb translate office 1

Erfaring med oversættning

Vi har mange forskellige oversætter og alle er meget erfaren i at producere tekster til de bedste resultater. Alle de oversætter vi bruger til vores opgaver af tekster har dokumenteret erfaring med at lave gode tekster til vores tidligere kunder. For at garantere at du som kunde får de bedste resultater og tekster der giver god mening for at få en god oplevelse så ser vi gerne at vores oversætter har ordentlig erfaring og faglig baggrund der gør at de kan opvise godt resultat med deres opgaver. Derved er vi sikre på at vores kunder bliver tilfreds.

Pris for oversættelse

Når det drejer sig om tilbud og kontakter er næsten alle opgaver unikke og derved så giver vi ikke nogle generelle pris indikationer. Det er meget vigtig at tage tid at forklare opgavens indhold og de forskellige faktorer der gælder for at vi skal have mulighed for at levere et resultat der giver gode mening for dig som kunde. Generelt er det muligt at give en god pris ved en større opgaver er der normal mange gentagelser og derved er det mulig at give en bedre samlet pris på hele opgaven. Det er også muligt at give god pris på lignende opgaver gentagne gange.

Leveringstid for oversætter tekst

Inden tekstforfattning og oversættelsesopgaver påbegyndes, gennemgåes alle detaljer i aftalen og kriterier som leveringstid bliver ordentlig aftalt og godkendes så alle kender de aftaler og deadlines der gælder for den aktuelle opgaven.
BJB Translate sætter stor ære på at altid overholde aftaler og leveringstidspunkter. Derved holdes en god kontakt gennem hele opgaveforløbet og kommunikation er altid mulig.
Hvis der gælder større opgaver, findes også mulighed for at lave dellevering af tekster og materiale, for at på den måde få afleveret til tiden.

Takket vores disciplin og struktur, samt gode resurser og arbejdsverktøj, kan vi altid levere til tiden og med et resultat som både vi og I bliver tilfreds med.

Oversætter ekstern fil eller i program

I vores moderne tid, med mange forskellige systemer og programmer, er det godt at være fleksibel. BJB Translate bruger de seneste programmer og verktøj til at have mulighed at håndtere alle salgs opgaver og medie. Det giver en fleksibilitet, der gør at vi kan arbejde med opgaver på mange forskellige måder. Inga opgaver er for svære eller komplicerede, vi er altid klar til en snak og se hvad vi kan gøre for dig.

Oversætter hjemmesider

Det er ikke kun enkelte tekster og dokument der skal oversættes. Mange ønsker deres hjemmesider oversat til et andet sprog, og det har BJB Translate mulighed at tilbyde.
Vi kan lave oversættelse af tekster og sider der skal implementeres på de nye hjemmesider, i nye sprog, eller vi kan gå ind direkte i backend og lave oversættelser "live".
Derved bespares en arbejdsgang ved at implementere direkte på siden og gør at kunden hurtigere får en færdig hjemmeside.

BJB Translate har erfaring med at arbejde med de fleste CMS-systemer, og derved uden problemer kan tilgå hjemmesiderne i grunden og lave oversættelser af de enkelte tekster og systemer.

Vores kunder siger

Projekt gennemført fuldstændig som ønsket. Kommunikationen både før, under og efter projektet kørte på skinner. Vil benytte Jerker igen, så snart muligheden byder sig.

Søren Jensen, no such agency

Opgaven var at lave oversættelser af tekster i Word-dokument og der blev sendt filer frem og tilbage.

Vi er fuldt ud tilfredse med Jerkers arbejde med vores hjemmeside.
Vi kan sagtens finde på at kontakte ham igen, næste gang der skal oversættes tekster til svensk.

Michael Pasgaard, Webshoes.dk

Kan klart anbefale Jerker til oversættelses opgaver. Hurtig og effektiv.